20 JAAR SYNONIEM MET AVONTUUR VOOR HET HELE GEZIN

De vierde generatie van het icoon staat vanaf november bij ons in de showroom. De gloednieuwe familie-SUV combineert een robuust en modern design met comfort en flexibiliteit en is verkrijgbaar vanaf € 43.300.

E-POWER. EEN UNIEKE RIJERVARING.

Nissan e-POWER is een unieke elektrische technologie waarbij een zuinige benzinemotor een batterij oplaadt. Het resultaat is een responsieve en stille rijsensatie zonder dat u hoeft op te laden. Ook beschikbaar als e-4ORCE AWD voor nog meer kracht en stabiel stuurvermogen. Beide technologieën laten u toe om te genieten van de sensatie van elektrisch rijden. De unieke technologieën van de Nissan X-Trail gaan verder dan een traditionele hybride.

 

 

DESIGN ÉN AVONTUUR ZONDER COMPROMISSEN

Men zal u opmerken dankzij de strakke ledkoplampen en opvallende luchtroosters vooraan. De Nissan X-TRAIL ziet er even modern uit als de technologie die erachter zit. Wees avontuurlijk. Sta versteld.

 

DE VIJF- TOT ZEVENZITTER MET RUIMTE VOOR ALLES EN IEDEREEN

Laat tot 7 personen meerijden en zeg vaarwel aan drama’s over wie de beste plaats krijgt. Blijf verbonden met USB-poorten voor- en achterin en deel uw laadruimte in volgens uw avonturen met innovatieve bagageplanken die tot 16 opbergconfiguraties kunnen bieden.

 

EEN HIGHTECH HELPENDE HAND

Stel u voor dat u bij elke rit een intelligente copiloot meehebt. Die u verwittigt, u helpt parkeren, u op uw rijstrook houdt, en meer. Bekijk hier al onze Nissan-technologieën.

Volg de routebeschrijving op de 12.3” volledig digitale cockpit.

ProPILOT (4) is nu verbonden met het navigatiesysteem waardoor u uw rijstijl kunt
aanpassen aan diverse scenario’s.

Parkeer gemakkelijker met een 360 graden zicht van de ruimte rondom uw auto, split-screen close-ups van de voorzijde, achterzijde en trottoir en waarschuwingen voor bewegende objecten in de buurt .

NISSANCONNECT SERVICES

Apple CarPlay en Android Auto

CONFIGUREER UW X-TRAIL NU

Ontdek alle manieren waarop u de Nissan X-TRAIL kunt personaliseren

Interesse in een Nissan XTRAIL?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Deze promotie is helaas voorbij, maar er komen binnenkort nieuwe acties aan, dus hou ons in de gaten! Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
Sorry, deze actie is verlopen, maar binnenkort hebben we weer iets nieuws voor je! 5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Deze tijdelijke aanbieding is helaas niet meer beschikbaar, maar blijf ons volgen voor de volgende actie! Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Jammer, je hebt deze actie gemist, maar blijf kijken voor de volgende geweldige aanbieding! We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke…
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

Nissan GMS Store

Erkende concessiehouder Nissan met vestigingen in Leuven, Gent, Brugge en Sint-Truiden. Ons team helpt u graag verder.