ONDERHOUD EN SERVICES

Bij Nissan staat kwaliteit hoog in het vaandel, u kunt dus ook vertrouwen op de kunde van onze monteurs. Nissan adviseert en stimuleert het gebruik van originele onderdelen bij reparatie en onderhoud om zo de levensduur van uw Nissan te optimaliseren. De technologie die bij Nissan wordt gebruikt en waar de onderdelen mee worden vervaardigd zijn immers toegespitst op uw auto. Naast onderhoud, kunt u bij uw Nissan dealer ook terecht voor kleine of grote reparaties. Of u nu een deuk heeft, een scheur in de voorruit of een motor reparatie nodig heeft, alle kennis is in huis bij uw Nissan dealer.

Afspraak maken

ONDERHOUD EN SERVICE

Onderhoud

ONDERHOUD

Voor onderhoud bent u bij Nissan in goede handen. Wij bieden onderhoud op alle onderdelen van uw auto, bijvoorbeeld een bandenwissel, het doormeten van uw accu of een airco-check.

Afspraak maken

Servicecontracten

SERVICECONTRACTEN

Nissan houdt uw onderhoud eenvoudig en hanteert een vaste prijs. Zo weet u vooraf al hoeveel het onderhoud van uw voertuig zal gaan kosten.
 

Afspraak maken

Welkomstcheck

WELKOMSTCHECK

Tijdens de Nissan Welkomstcheck wordt uw auto grondig gecheckt, óók als uw nieuwe tweedehands auto niet bij een Nissan dealer is aangeschaft.

Afspraak maken