Een gewaagde vorm die indruist tegen de verwachtingen

We willen dat elke Nissan een duidelijk Japans DNA heeft, dat wordt overgebracht op een eenvoudig-maar-krachtige moderne manier; die we ‚Tijdloos Japans futurisme’ noemen.

Een interieur waar je tot rust komt

 

Kies de ARIYA die bij u past

Of u nu op zoek bent naar extra prestaties, voldoende capaciteit om op avontuur te gaan of een grote actieradius, we hebben een ARIYA die u zal beroeren.

 

ARIYA 63kWh

Technologie van de volgende generatie voor dagelijks woon-werkverkeer en gezinsuitstappen.

ARIYA 87 kWh

Grotere actieradius, voor wanneer de stad u te veel wordt.

 

ARIYA e-4ORCE 87 kWh

Vermogen, prestaties en actieradius: voor wie niet kan kiezen.

 

ARIYA e-4ORCE 87 kWh PERFORMANCE

De ultieme combinatie van prestaties en technologie. Het toppunt van prestatie.

 

ARIYA voor uw bedrijf

U De Nissan ARIYA is het perfecte voertuig voor uw bedrijf dankzij zijn emissieloos vermogen, indrukwekkend gamma, geavanceerde veiligheidskenmerken en lagere rijkosten dan auto’s op brandstof.

Maak uw ARIYA compatibel met uw actieve levensstijl.

Verhoog de vervoercapaciteit van de ARIYA zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

 

Laat van u horen met uw stem of een aanraking

Nieuwe interacties met uw Nissan ARIYA. Verbind draadloos met uw wereld en haal het maximum uit elke ervaring.

Interesse in een Nissan ARIYA?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...