DE LEGENDE. MEER GT-R DAN OOIT TEVOREN.

Bij deze superauto draait alles om een constante drive voor verbetering - de lat hoger leggen voor prestaties, controle en verfijning. Maak kennis met de GT-R van de volgende generatie, de enige echte sportauto voor iedereen, overal en altijd.

VAN DE CLEANROOM NAAR HET TESTCIRCUIT

TAKUMI VAKMANSCHAP VOOR IEDERE STAP: Nissan GT-R: een sportauto die werkelijkheid werd door de visie van vakmeesters.

Nissan Takumi-motor

EÉN MAN, ÉÉN MOTOR

Slechts vijf vakmeesters in de wereld krijgen toestemming om de motor van de GT-R met de hand samen te stellen en een plaatje met hun naam toe te voegen.  

Deskundige bestuurders van Nissan

DESKUNDIGE BESTUURDERS

AS-klasse-bestuurders, de beste ontwikkelingsbestuurders van Nissan helpen bij het creëren van een voertuig dat op elk circuit, in alle weersomstandigheden en bij elk rijniveau uitblinkt.

Ontwikkeling van de Nissan GT-R

ONTWIKKELING

Bestuurders, waaronder een expert van de Duitse Autobahn, een “Marktgeschiktheidsexpert” en “Ringmeisters” die de GT-R testen op de legendarische Nürburgring, worden aangewezen voor een uniek ontwikkelingsaspect van de Nissan GT-R.

EVOLUTIE STOPT NOOIT

GT-R BLOEDLIJN

In 1964 nam een onverwachte Nissan 2000GT 4-deurs sedan de leiding over van een Porsche 904 tijdens de Grand Prix van Japan, waarmee de legende van de GT-R begon. Sindsdien is elk model sneller, vaardiger en inspirerender.

 

Interesse in een Nissan GT-R?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Saloncaondities bij GMS Store. Ontdek hier alle condities of in onze showrooms in Leuven en Gent.
#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.