DE LEGENDE. MEER GT-R DAN OOIT TEVOREN.

Bij deze superauto draait alles om een constante drive voor verbetering - de lat hoger leggen voor prestaties, controle en verfijning. Maak kennis met de GT-R van de volgende generatie, de enige echte sportauto voor iedereen, overal en altijd.

VAN DE CLEANROOM NAAR HET TESTCIRCUIT

TAKUMI VAKMANSCHAP VOOR IEDERE STAP: Nissan GT-R: een sportauto die werkelijkheid werd door de visie van vakmeesters.

Nissan Takumi-motor

EÉN MAN, ÉÉN MOTOR

Slechts vijf vakmeesters in de wereld krijgen toestemming om de motor van de GT-R met de hand samen te stellen en een plaatje met hun naam toe te voegen.  

Deskundige bestuurders van Nissan

DESKUNDIGE BESTUURDERS

AS-klasse-bestuurders, de beste ontwikkelingsbestuurders van Nissan helpen bij het creëren van een voertuig dat op elk circuit, in alle weersomstandigheden en bij elk rijniveau uitblinkt.

Ontwikkeling van de Nissan GT-R

ONTWIKKELING

Bestuurders, waaronder een expert van de Duitse Autobahn, een “Marktgeschiktheidsexpert” en “Ringmeisters” die de GT-R testen op de legendarische Nürburgring, worden aangewezen voor een uniek ontwikkelingsaspect van de Nissan GT-R.

EVOLUTIE STOPT NOOIT

GT-R BLOEDLIJN

In 1964 nam een onverwachte Nissan 2000GT 4-deurs sedan de leiding over van een Porsche 904 tijdens de Grand Prix van Japan, waarmee de legende van de GT-R begon. Sindsdien is elk model sneller, vaardiger en inspirerender.

 

Interesse in een Nissan GT-R?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Deze promotie is helaas voorbij, maar er komen binnenkort nieuwe acties aan, dus hou ons in de gaten! Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
Sorry, deze actie is verlopen, maar binnenkort hebben we weer iets nieuws voor je! 5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Deze tijdelijke aanbieding is helaas niet meer beschikbaar, maar blijf ons volgen voor de volgende actie! Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Jammer, je hebt deze actie gemist, maar blijf kijken voor de volgende geweldige aanbieding! We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke…
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

Nissan GMS Store

Erkende concessiehouder Nissan met vestigingen in Leuven, Gent, Brugge en Sint-Truiden. Ons team helpt u graag verder.