KIES UW MAAT

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke vereisten. Daarom bestaat de Interstar in veel verschillende wielbasissen, laadvermogens en afmetingen om perfect bij u te passen.

De bestelwagen met voorwielaandrijving

De nieuwe Nissan Interstar met voorwielaandrijving biedt het perfecte evenwicht tussen ruimte en efficiëntie. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, drie verschillende hoogtes en met een max. laadvolume van 14,8 m³. Door het leeggewicht tot een minimum te beperken, is een laadvermogen van max. 1.623 kg mogelijk. Dankzij de lage chassishoogte kunnen zelfs de meest omvangrijke voorwerpen makkelijk worden geladen. Stem het formaat af op uw behoeften met het oog op maximale efficiëntie.

Bestelwagen met achterwiel-aandrijving

De nieuwe Nissan Interstar met achterwielaandrijving is uiterst geschikt voor middelmatige en zware werkzaamheden. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes en met een laadvolume van max. 17 m³. Met achterwielaandrijving kunt u uw laadvermogen mooi spreiden over het hele voertuig, zodat u de lading veiliger kunt hanteren wanneer het voertuig volledig geladen is. Voor extra stabiliteit kunt u opteren voor een model met dubbele achterbanden. Voor zij die extra trekkracht wensen, kan de nieuwe Nissan Interstar met achterwielaandrijving tot 2.5000 kg trekken.

Platformcabine

De perfecte basis voor een reeks aanpassingen, met een mogelijke voertuiglengte tot 7 m, bijvoorbeeld voor een ambulance of cateringvoertuig.

Chassis enkele cabine / dubbele cabine met voorwielaandrijving

Flexibiliteit en aanpasbaarheid om in uw precieze behoeften te voorzien. Met de keuze uit een driezitter met een enkele cabine of een zevenzitter met een dubbele cabine kunt u de grootte van uw aangepast voertuig afstemmen op uw passagiersbehoefte. Ook geniet u dankzij de lagere chassisvloer van meer bruikbare ruimte in uw aangepast voertuig.

Chassis enkele cabine / dubbele cabine met achterwielaandrijving

Dezelfde flexibiliteit als de chassiscabine met voorwielaandrijving, maar de laadstabiliteit en de grotere trekgewichtcapaciteit van achterwielaandrijving. Deze uitvoering is opnieuw verkrijgbaar als driezitter met een enkele cabine of als zevenzitter met een dubbele cabine. Dankzij de lage chassisvloer hebt u meer bruikbare ruimte in uw aangepast voertuig en kunt u de moeilijkste taken aan.

Creëer uw perfecte partner

Aangepast, toegespitst en gebruiksklaar. De nieuwe Nissan Interstar kan worden aangepast voor een reeks gespecialiseerde rollen. Het lage, robuuste chassis biedt het ideale platform voor een van onze veelzijdige, kant-en-klare of op maat gemaakte oplossingen.

 

DROPSIDE

Tipper

CREW VAN

BOX VAN

Alles heeft een plaats

Makkelijk in gebruik. Een nette cabine is veiliger en makkelijker in gebruik wanneer er niets aan uw voeten rolt en u geen tijd verliest door voorwerpen op te rapen. Daarom is de nieuwe Nissan Interstar voorzien van tal van slimme opbergruimtes, zoals de centrale voorzeteltafel met draaiplateau en uitvouwbare tafel.

 

NissanConnect touchscreen van 18 cm

Het grote touchscreen kan eenvoudig gelezen en gemakkelijk gebruikt worden en helpt u met uw navigatie  en biedt volledige integratie van uw smartphone.

Hogere output, lager verbruik

Krachtiger, efficiënter. De nieuwe Nissan Interstar 2,3 liter dCi Twin Turbo met start- en stopmotor is verkrijgbaar met 135 pk, 145 pk, 150 pk, 165 pk, 180 pk met Euro6D-Full en 130 pk, 145 pk en 165 pk met EuroVIe. Ze leveren stuk voor stuk uitstekende prestaties en een prima brandstofbesparing (van 8,3 l/100 km voor 150 pk VWA WLTP)[2]. De verbluffend lage totale eigendomskosten van de Interstar zijn tevens te danken aan het onderhoudsinterval van 40.000 km of om de twee jaar. [1]

Voorwielaandrijving

Met voorwielaandrijving weegt het voertuig minder, waardoor u minder brandstof verbruikt. Ook zorgt de lagere chassishoogte voor een grotere laadruimte en makkelijker laden.

Achterwielaandrijving

Met achterwielaandrijving kunt u de lading beter spreiden over het volledige voertuig, zodat u de lading veilig kunt hanteren en trekken.

 

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar garantie op het spuitwerk - dekt de carrosserielak
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires
  • 5 jaar pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en incidenten niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.
  • 12 jaar garantie tegen corrosie
  • Volledig overdraagbaar

En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor de dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten

Interesse in een Nissan INTERSTAR?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Deze promotie is helaas voorbij, maar er komen binnenkort nieuwe acties aan, dus hou ons in de gaten! Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
Sorry, deze actie is verlopen, maar binnenkort hebben we weer iets nieuws voor je! 5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Deze tijdelijke aanbieding is helaas niet meer beschikbaar, maar blijf ons volgen voor de volgende actie! Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Jammer, je hebt deze actie gemist, maar blijf kijken voor de volgende geweldige aanbieding! We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke…
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.