NISSAN JUKE HYBRID PREMIERE EDITION

Geniet van een krachtige, plezierige en sensationele elektrische rit met de Nissan JUKE nieuwe generatie Hybrid Coupé Crossover. De strakke zwarte koplampen, 19” zwarte lichtmetalen velgen en exclusieve stickers zorgen voor extra sensatie voor deze stoere en elektrische rit.

AANDRIJVING

Een sensationele geëlektrificeerde rijervaring. Dit is de Nissan JUKE Hybrid.

Ervaar als eerste dit innovatieve multimodus hybridesysteem. Uw voertuig vertrekt altijd in EV-modus en bereikt een maximumsnelheid van tot 55km/u in EV-modus. De gecombineerde output van de elektrische motor en benzinemotor is 145 pk, waardoor sneller optrekken mogelijk is. Het slimme energiemanagementsysteem gebruikt de uiterst efficiënte benzinemotor om de batterij op te laden of exclusief kracht naar de wielen te sturen wanneer dit het meest efficiënt is en best afgestemd op uw ritten. Met een gedeelte van uw stadsritten in EV modus, ervaart u een authentieke elektrische en responsieve rit.

 

ICONISCH, EXCLUSIEF MAAR SUBTIEL DESIGN

Naast de nieuwe hybride aandrijving verleid de JUKE Hybrid Première Edition je met zijn opvallend design : 19’’ aluminium velgen Glossy Black, duo-tone dakkleur. De exclusieve premier edition instaplijsten verwelkomen je in zijn elegante cockpit. Stap in en geniet van een tintelende rijervaring!

 

JUKE RALLY TRIBUTE.
EEN SENSATIONELE CONCEPT OP BASIS VAN DE JUKE HYBRID

 

Interesse in een Nissan JUKE?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Saloncaondities bij GMS Store. Ontdek hier alle condities of in onze showrooms in Leuven en Gent.
#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.