Private lease vanaf
€ 249/maand

SPECIALE AANBIEDING VOOR NISSAN LEAF!

FULL OPERATIONEL LEASE vanaf € 399/maand

meer info

PRIVATE LEASE vanaf € 469/maand

meer info

STRAK EN SIMPEL EXTERIEURDESIGN

Met zijn strakke, aerodynamische lijnen, een uniek zwevend dak en de karakteristiekeV-vormige grille zijn de looks van de Nissan LEAF even geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga voorgroots. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op.

OOGVERBLINDENDE LED-KOPLAMPEN

Scherp, fel en ultiem efficiënt. Met LED-koplampen bent u verzekerd van optimale zichtbaarheid voor veilige nachtritten.

OPVALLENDE VELGEN 17 INCH

De unieke 17 inch lichtmetalen velgen vullen de dynamische, karakteristieke looks van de Nissan LEAF perfect aan.

KARAKTERISTIEKE V-VORMIGE GRILLE

Een Nissan herkent u aan de V-vormige grille en de perfecte plaatsing van de koplampen voor maximale zichtbaarheid en een beter zicht op wat voor u ligt.

STIJLVOL DE WEG OP IN DE NISSAN LEAF

De cabine van de Nissan LEAF is ontworpen met de bestuurder in het achterhoofd. De zachte stoelen en iconische blauwe accenten nodigen u uit om te genieten van stijl en de auto is zo ingericht dat u alles binnen handbereik heeft.

Makkelijke toegang met innovatief design

Neem meer mee met gemak. Wat de dag ook brengt, de Nissan QASHQAI past zich aan uw plannen aan.

Geniet van de rit dankzij ProPILOT

Vergeet stress achter het stuur: Nissan ProPILOT staat voor u klaar. Het systeem neemt enkele alledaagse rijtaken van u over met slechts één druk op de knop. Zo kan het een voorligger volgen op een vooraf ingestelde afstand, afremmen en weer verder rijden met de verkeersstroom en houdt het u in het midden van de rijbaan. Het is een extra paar ogen en een vriendelijke helpende hand wanneer u daar behoefte aan heeft.

ONTDEK EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

ZOEK DE GRENZEN OP

De Nissan LEAF biedt u een nieuwe manier van rijden die zo natuurlijk aanvoelt dat u zich zult afvragen waarom u niet eerder voor elektrisch hebt gekozen.

LEAF

147 PK/ 110 KW MOTOR

Met 100% acceleratie die 100% van de tijd beschikbaar is, geeft de Nissan LEAF u al het vermogen dat u nodig heeft.

LEAF e+

214 PK/ 160 KW MOTOR

De Nissan LEAF e+ modellen geven u nog meer vermogen met een nieuwe motor van 160 kWh die 214 pk levert.

Interesse in een Nissan LEAF?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Saloncaondities bij GMS Store. Ontdek hier alle condities of in onze showrooms in Leuven en Gent.
#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.