Private lease vanaf
€ 249/maand

SPECIALE AANBIEDING VOOR NISSAN LEAF!

FULL OPERATIONEL LEASE vanaf € 399/maand

meer info

PRIVATE LEASE vanaf € 469/maand

meer info

STRAK EN SIMPEL EXTERIEURDESIGN

Met zijn strakke, aerodynamische lijnen, een uniek zwevend dak en de karakteristiekeV-vormige grille zijn de looks van de Nissan LEAF even geavanceerd als de technologie die hem aandrijft. Ga voorgroots. Ga het avontuur aan. Ga er helemaal in op.

OOGVERBLINDENDE LED-KOPLAMPEN

Scherp, fel en ultiem efficiënt. Met LED-koplampen bent u verzekerd van optimale zichtbaarheid voor veilige nachtritten.

OPVALLENDE VELGEN 17 INCH

De unieke 17 inch lichtmetalen velgen vullen de dynamische, karakteristieke looks van de Nissan LEAF perfect aan.

KARAKTERISTIEKE V-VORMIGE GRILLE

Een Nissan herkent u aan de V-vormige grille en de perfecte plaatsing van de koplampen voor maximale zichtbaarheid en een beter zicht op wat voor u ligt.

STIJLVOL DE WEG OP IN DE NISSAN LEAF

De cabine van de Nissan LEAF is ontworpen met de bestuurder in het achterhoofd. De zachte stoelen en iconische blauwe accenten nodigen u uit om te genieten van stijl en de auto is zo ingericht dat u alles binnen handbereik heeft.

Makkelijke toegang met innovatief design

Neem meer mee met gemak. Wat de dag ook brengt, de Nissan QASHQAI past zich aan uw plannen aan.

Geniet van de rit dankzij ProPILOT

Vergeet stress achter het stuur: Nissan ProPILOT staat voor u klaar. Het systeem neemt enkele alledaagse rijtaken van u over met slechts één druk op de knop. Zo kan het een voorligger volgen op een vooraf ingestelde afstand, afremmen en weer verder rijden met de verkeersstroom en houdt het u in het midden van de rijbaan. Het is een extra paar ogen en een vriendelijke helpende hand wanneer u daar behoefte aan heeft.

ONTDEK EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

ZOEK DE GRENZEN OP

De Nissan LEAF biedt u een nieuwe manier van rijden die zo natuurlijk aanvoelt dat u zich zult afvragen waarom u niet eerder voor elektrisch hebt gekozen.

LEAF

147 PK/ 110 KW MOTOR

Met 100% acceleratie die 100% van de tijd beschikbaar is, geeft de Nissan LEAF u al het vermogen dat u nodig heeft.

LEAF e+

214 PK/ 160 KW MOTOR

De Nissan LEAF e+ modellen geven u nog meer vermogen met een nieuwe motor van 160 kWh die 214 pk levert.

Interesse in een Nissan LEAF?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Deze promotie is helaas voorbij, maar er komen binnenkort nieuwe acties aan, dus hou ons in de gaten! Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
Sorry, deze actie is verlopen, maar binnenkort hebben we weer iets nieuws voor je! 5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Deze tijdelijke aanbieding is helaas niet meer beschikbaar, maar blijf ons volgen voor de volgende actie! Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Jammer, je hebt deze actie gemist, maar blijf kijken voor de volgende geweldige aanbieding! We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke…
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.