Financiering vanaf
€ 149/maand
Laatste maandaflossing € 7500

DESIGN

Van nature onverschrokken: het expressieve en tegelijkertijd hoogwaardige design van de Nissan MICRA, van binnen en van buiten, zal je hart sneller doen slaan.

RUIM. RUIG

Van het kenmerkende zwevende dak tot de uitdagende ledverlichting, de Nissan MICRA combineert het praktische van een compacte auto met gewaagd, onverschrokken design en aandacht voor detail. 

KENMERKEN

De Nissan MICRA is royaal uitgerust met slimme technologieën voor een beter verbonden en alertere rijervaring

20-nissan-micra-lane-keep-assist-20tdieulhdpace110.jpg.ximg.m_12_m.smart.jpg

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

DOE ALLES MET MEER ZELFVERTROUWEN

Nissan Intelligent Mobility transformeert uw rijstijl. Uw dagelijkse ritje van en naar hetwerk, veilig over de snelweg of precies inparkeren op een nauwe parkeerplek: de Nissan MICRA helpt om alles makkelijker te maken, zodat u kalm, geconcentreerd en zelfverzekerd kunt blijven.

CONNECTIVITEIT

U kunt via Apple CarPlay®* en Android Auto®* verbinding maken met uw smartphone. 

NISSAN MICRA MOTOR

De IG-T 92 motor, verkrijgbaar met handgeschakelde en automatische transmissie.

Interesse in een Nissan MICRA?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...