STRAFFE LENTEACTIE!
DE NIEUWE NISSAN PRIMASTAR

+ Krachtiger en efficiënter
+ Flexibele laadruimte
+ Ruime keuze aan conversies

ACTIEPRIJS € 22.570 ex btw

Catalogusprijs € 33.440 ex btw

MAANDELIJKSE HUURPRIJS €242*

NIEUWE NISSAN PRIMASTAR-Configuraties

Ongeacht de lading, ongeacht de noden: er bestaat een nieuwe Nissan PRIMASTAR-configuratie die het allemaal aan kan.

Gesloten bestelwagen

Bekwaam, ruim en betrouwbaar. De ruimte en wendbaarheid van de Nissan PRIMASTAR zijn praktisch voor straten in de stad en autowegen. Beschikbaar in 2 hoogtes met 2 schuifdeuren voor gemakkelijke toegang aan beide zijden.

Crew Van

De nieuwe Nissan PRIMASTAR Crew van is de flexibele werkoplossing. Uw collega's kunnen er makkelijk in en uit dankzij de twee schuifdeuren en er blijft voldoende ruimte over om comfortabel van en naar de werkplek te reizen. Hij is beschikbaar in twee lengtes, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor de ploeg plus tot wel 4,0 m³ aan laadruimte.

Combi

Met handige laadbreedte van één meter wanneer hij op straat geparkeerd is. De nieuwe Nissan PRIMASTAR staat voor flexibele combinaties van passagiers/laadruimte. U krijgt tot 4,1m³ laadruimte wanneer u de zetels inklapt, en is beschikbaar met 1 of 2 schuifdeuren en

Primastar conversies

Dankzij de ruime keuze aan originele Nissan-conversies voor een aantal vakgebieden, kan het zijn dat uw perfecte Nissan PRIMASTAR-conversie reeds bestaat. Ontdek ons gamma en de toebehoren om het gebruiksgemak van uw Nissan nog uit te breiden.

Slim en ruim

COmpact en draagbaar

Degelijk en stevig

Degelijk en georganiseerd

Uw mobiel kantoor

Contact houden en op tijd komen is cruciaal voor elk bedrijf. Dankzij de slimme uitrusting, 90 liter opbergruimte en inklapbare passagierszetels die tot een nuttige werktafel kunnen worden omgevormd, wordt de nieuwe Nissan PRIMASTAR uw kantoor voor onderweg.

Connectiviteit

Verbind uw Android- of iOS-toestel voor moeiteloze connectiviteit, waaronder spraakherkenning. Luister naar uw favoriete muziek en bekijk uw berichten en favoriete apps om op de hoogte en vermaakt te kunnen rijden

NIEUWE NISSAN PRIMASTAR motoren

Geniet van zekere prestaties in elke rijsituatie. Kies voor 130 tot 170PK en tot 380 Nm koppel.

VERSNELLINGSBAKKEN

Kies tussen de handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen of een automatische versnellingsbak met 6 versnellingen (DCT) voor vlot en snel schakelen.

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar garantie op het spuitwerk - dekt de carrosserielak
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires
  • 5 jaar pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en incidenten niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.
  • 12 jaar garantie tegen corrosie
  • Volledig overdraagbaar

En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor de dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten

Interesse in een Nissan PRIMAsTAR?

Brochures Testrit Gratis offerte

 

*LVC Promo Financial Renting . Looptijd : 60 maanden. Voorafbetaalde huur: 20 % + BTW. Koopaanbod: 25 % + BTW. Aanbod uitsluitend geldig voor professionelen.  Actie geldig van 29/03/2022 t.e.m 31/04/2022. Onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier en tariefwijzigingen. Nissan Financial Services NV, Sint-Lazaruslaan 4-10/3 , 1210 Brussel, - BTW: BE0445781316- RPR Brussel. Actie zolang te voorraad strekt.

PROMOTIES

 

#
Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Saloncaondities bij GMS Store. Ontdek hier alle condities of in onze showrooms in Leuven en Gent.
#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.