Private lease vanaf
€ 239/maand

De Nieuwe QASHQAI is nergens mee te vergelijken

De Nissan QASHQAI, altijd toonaangevend in design, weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties. U zult zeker opvallen op de weg.

Crossover binnenkant & laadruimte

De flexibiliteit van een crossover gecombineerd met een hoogwaardige ervaring die alles overtreft. De Nissan QASHQAI is de perfecte mix.

Uw persoonlijke toevluchtsoord – delen mag, als u dat wilt

Het gevoel van vakmanschap bij iedere aanraking, zetels vooraan met massagefunctie en Bose-audio die u onderdompelt in kraakheldere klanken. [1] U wilt nooit meer uit uw auto stappen.

Makkelijke toegang met innovatief design

Neem meer mee met gemak. Wat de dag ook brengt, de Nissan QASHQAI past zich aan uw plannen aan.

Geniet van de rit dankzij ProPILOT met Navi-Link

U rijdt nu zonder stress en met meer zen. ProPILOT [2] met Navi-Link behoudt niet alleen de vooraf ingestelde volgafstand en houdt u in het midden van uw rijstrook. Dankzij de ingebouwde TomTom®-kaarten kan het systeem ook op bepaalde zaken zoals bochten, knooppunten, uitritten en rotondes voor een vloeiende rit. Het kan zelfs de ingestelde snelheid aanpassen op basis van verkeersborden. 

Alexa en google assistant

Met connectiviteit ligt de hele wereld binnen handbereik - of binnen stembereik. Geavanceerde smartphone connectiviteit en draadloos opladen maken alles makkelijker.

Efficiëntie met enthousiasme

Een mild-hybrid-systeem combineert verbeterde brandstofefficiëntie met meer rijplezier in uw SUV. 

Interesse in een Nissan Qashqai?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Saloncaondities bij GMS Store. Ontdek hier alle condities of in onze showrooms in Leuven en Gent.
#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.