Ontworpen voor elk moment in uw leven

Van de schoolpoort tot de skivakantie. De gloednieuwe Nissan Townstar is gemaakt voor het avontuur. Ontdek de ruime cabine met hoogwaardige afwerking en moeiteloze connectiviteit waar u ook heengaat.

 

Aangedreven door vooruitstrevend denken

Ontdek zelfzekere prestaties en indrukwekkende efficiëntie. De spaarzame benzinemotor van de gloednieuwe Nissan Townstar is conform de recentste Euro6D emissienormen en is uitgerust met Eco-modus voor optimaal brandstofverbruik. (5)

 

Personaliseer hem volledig

Van fietsendragers en dakkoffers tot beschermingsgrilles en koffernetten - creëer uw perfecte reiscompagnon met accessoires die uw gloednieuwe Nissan Townstar beschermen en personaliseren, zodat hij volledig op u is afgestemd. (6)

 

Innovatie is de norm, Townstar is de stap vooruit

De gloednieuwe Nissan Townstar bepaalt de norm voor bestelwagens, met veiligheidssystemen, connectiviteit en assistentiefuncties die meestal enkel in personenwagens voorkomen. Geniet van gemakkelijkere, veiligere en aangenamere ritten voor iedereen.

 

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Zorgeloos parkeren. Nissan’s intelligente Around View Monitor heeft 4 camera's die een 360°-beeld van uw voertuig laten zien zodat u moeiteloos kan manoeuvreren in zelfs de krapste ruimtes. (3)

PROPILOT

Volg uw voorligger op een vooraf ingestelde afstand, rem af en rij weer verder met de verkeersstroom en blijf in het midden van uw rijstrook - Nissan ProPILOT (4) helpt u bij al deze dingen zodat rijden veiliger en eenvoudiger wordt. (5)

De wereld binnen handbereik

De binnenkant van de gloednieuwe Nissan Townstar zorgt ervoor dat alles wat u nodig hebt binnen handbereik is. Met zijn slimme opbergopties, moeiteloze connectiviteit en ergonomisch design kunt u alle aandacht op de rit vestigen.

Interesse in een Nissan TOWNSTAR COMBI?

Brochures Testrit Gratis offerte

[1] U mag niet volledig vertrouwen op ondersteunende functies voor de bestuurder. Bepaalde functies werken mogelijk niet in alle omstandigheden. Snelheids- en andere beperkingen zijn van toepassing. Neem voor algemene voorwaarden van de Nissan-technologieën contact op met uw Nissan-verdeler of ga naar nl.nissan.be

[2] ProPILOT is beschikbaar voor een beperkt aantal voertuigen. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

[3] De opties zullen beschikbaar zijn voor de gloednieuwe Townstar Electric die in 2022 gelanceerd wordt.

[4] Apple CarPlay en Android Auto zijn gratis beschikbaar, afhankelijk van het model en/of de uitvoering. Raadpleeg voor meer informatie uw Nissan-verdeler of [phone number/e-mail address].

[5] Stroomverbruik (Wh/km): gecombineerd 6,8; CO2-uitstoot gecombineerd (g/km): 153-155.

[6] De getoonde toebehoren zijn standaard en/of optioneel voor bepaalde uitvoeringen. Er worden mogelijk extra kosten aangerekend.

De getoonde afbeeldingen en beschrijvingen zijn illustratief. In sommige gevallen betreft het foto's van voorbeeldvoertuigen en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. Beschikbare kenmerken zijn afhankelijk van de uitvoering, standaard of enkel als optie (tegen een meerprijs).

PROMOTIES

 

#
5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Saloncaondities bij GMS Store. Ontdek hier alle condities of in onze showrooms in Leuven en Gent.
#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.
#
SALONCONDITIES Profiteer nu ook van onze saloncondities bij uw Nissan Leuven op donderdag 13, 20 en 27 januari en ook op zondag 16, 23 en 30 januari.

Sluit venster

U heeft gekozen voor
Please wait...