NIEUWE NISSAN TOWNSTAR

De gloednieuwe Nissan Townstar bepaalt de standaard voor bestelwagens, met veiligheidssystemen, connectiviteit en assistentiefuncties. de gloednieuwe Nissan Townstar een logische keuze voor uw bedrijf.

Geef uw bedrijf een elektrische toekomst

Met gebruikskosten die slechts een fractie bedragen van de kosten van een dieselvoertuig is de gloednieuwe Nissan Townstar Electric een logische keuze voor uw bedrijf. Het indrukwekkende gecombineerde bereik tot 265km volstaat voor lange dagen en de aandrijving zonder uitstoot garandeert uw toegang tot elke zone in de stad. 

Vind uw perfecte match

De gloednieuwe Nissan Townstar laat u zelfs de kleinste details personaliseren, zoals een op maat gemaakt interieur: dit gaat van het design van de achterportieren tot de zetelindeling

Maximum laadlengte: 1,8m (of 3,05m wanneer het tussenschot achteraan is ingeklapt) - en er is ook een nog ruimere versie van de gloednieuwe Nissan Townstar op komst.

 

Open de portieren volgens uw voorkeur – kies tussen de standaard 30/70 opening of de (optionele) deur in hatch-back stijl met raam achteraan.

 

Plaats voor passagiers wanneer dat nodig is, of meer laadruimte wanneer dat niet nodig is.

 

Ontdek de nieuwe standaard

De gloednieuwe Nissan Townstar bepaalt de standaard voor bestelwagens, met veiligheidssystemen, connectiviteit en assistentiefuncties die normaal gezien enkel in personenwagens voorkomen.

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Zorgeloos parkeren. Nissan’s intelligente Around View Monitor heeft 4 camera's die een 360°-beeld van uw voertuig laten zien zodat u moeiteloos kan manoeuvreren in zelfs de krapste ruimtes. (3)

PROPILOT

Volg uw voorligger op een vooraf ingestelde afstand, rem af en rij weer verder met de verkeersstroom en blijf in het midden van uw rijstrook - Nissan ProPILOT (4) helpt u bij al deze dingen zodat rijden veiliger en eenvoudiger wordt. (5)

De wereld binnen handbereik

De binnenkant van de gloednieuwe Nissan Townstar zorgt ervoor dat alles wat u nodig hebt binnen handbereik is. Met zijn slimme opbergopties, moeiteloze connectiviteit en ergonomisch design kunt u alle aandacht op de rit vestigen.

Voeg uw finishing touch toe

Van functionaliteit tot bescherming: u kunt uw gloednieuwe Nissan Townstar helemaal afstemmen op uw bedrijf. (8)

Aangedreven door vooruitstrevend denken

Ontdek zelfzekere prestaties en indrukwekkende besparingen. Door de elektrische aandrijving van de gloednieuwe Nissan Townstar kunt u emissieloos rijden, terwijl de efficiënte Euro6D conforme benzinemotor uitgerust is met de Eco-modus technologie voor een lager brandstofverbruik. (7)

Interesse in een Nissan TOWNSTAR VAN?

Brochures Testrit Gratis offerte

PROMOTIES

 

#
Onverslaanbare aanbiedingen op diverse modellen bij GMS Store! Aanbod is enkel geldig voor particulieren van 01/04/2024 t.e.m. 30/04/2024
#
5 jaar garantie + 5 jaar onderhoud. Tot € 10.000 voordeel op Qashqai stockwagens
#
Tot € 10.000 voordeel op een Nissan bestelwagen uit stock
#
Saloncaondities bij GMS Store. Ontdek hier alle condities of in onze showrooms in Leuven en Gent.
#
We nodigen u graag uit voor de e-POWER DAYS van 21 t.e.m. 30 september. Noteer deze data alvast in uw agenda! Bovendien profiteert u van uitzonderlijke kortingen gedurende tien dagen, inclusief zaterdag 23 en zondag 24 september.
#
Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, dan kan het soms lang duren voordat je de perfecte wagen gevonden hebt. Maar wat als ik je vertel dat er op dit moment een aantal auto's in stock zijn, direct beschikbaar en in goede conditie?
#
SALON23 Tijdens het autosalon kan u in PALEIS 7 onze nieuwe e-POWER modellen ontdekken aan de prijs van benzine. Ondek de Qashqai e-Power en X-Trail e-Power bij Nissan Leuven
#
Klaar om de wintermaanden achter u te laten? Geef uw Nissan een korte lente check en ga zorgenloos het nieuwe seizoen tegemoet! Uw auto wordt nauwgezet gecontroleerd op meer dan 10 vitale punten. Dit eenvoudige bezoek kost u slechts € 29,95 (incl.…
#
Goed nieuws, u kunt een uitzonderlijke korting krijgen op de LEAF, tot 21%!! Zeer aantrekkelijke Private Lease en Operationele Lease aanbieding, met of zonder laadpaal. Voor zowel particulieren als zakelijke rijders!
#
Ontdek onze huidige promoties en kies uw Nissan-bedrijfswagen: uw nieuwe bedrijfswagen vanaf € 189/maand zbtw.