de gloednieuwe Townstar

Naarmate e-commerce blijft groeien, de verstedelijking toeneemt en ondernemerschap populairder wordt, moeten bedrijven ook anticiperen op veranderende mobiliteitsvoorschriften en meer rekening houden met de klimaatverandering.

 

Voor de nieuwe compacte bestelwagen bouwt Nissan voort op zijn expertise en sterke erfgoed op het vlak van elektrificatie. Een 100% elektrische versie van de gloednieuwe Townstar volgt de pionier e-NV200 op, een van de eerste mainstream elektrische bedrijfsvoertuigen. Met designelementen die zijn geïnspireerd op de nieuwe volledig elektrische crossover Ariya, zoals het iconische Kumiko-motief op het radiatorrooster en de nieuwe signatuur van de dagrijverlichting, luidt de Townstar een nieuwe generatie van bedrijfsvoertuigen in.

 

De nieuwe Townstar, het eerste Europese model met het nieuwe Nissan-logo, in zowel 100% elektrische als benzineversie, belichaamt Nissans design, technologie en innovatie. De gloednieuwe compacte bestelwagen luidt een nieuw tijdperk in voor Nissan-LCV's.

 

CONTACTEER ONS VOOR EEN UPDATE